Haar- en Nagelstudio Annique 

Hair ~ Nails ~ LashesMeest gestelde vragen

Wanneer zijn er nog plekjes vrij?

Op de homepage van deze website vind u bovenaan de knop "afspraak maken". Wanneer u op deze knop drukt ziet u welke plekjes nog beschikbaar zijn, en kunt u een online reservering maken.
Hoeveel kost een haarverlenging?
Op deze vraag kan ik nooit direct een antwoord geven. De prijzen variëren van €250,- tot €750,- omdat ieder persoon andere wensen heeft. Om een juiste prijs indicatie te ontvangen raad ik u aan vrijblijvend een intake gesprek te plannen. Tijdens dit intake gesprek bekijken we uw wensen, en mogelijkheden.
Hoelang krijg ik garantie?
Op iedere behandeling krijgt u 1 week garantie. Dit houd in dat u binnen 7 dagen aan mij door moet geven wat de gebreken zijn. Natuurlijk kan het gebeuren dat door medicijn gebruik, hormonen, eigen onhandigheid o.i.d. er iets fout kan gaan. Helaas kan ik hier dan ook geen garantie op geven.
Mijn mat is los, hoe kan dit?
Een haarverlenging zit 24/7 vast op jou hoofd, en heeft veel te verduren (slapen, borstelen, opsteken etc). Het kan wel eens gebeuren door het niet goed kammen dat een draadje knapt, of door het niet goed wassen de aanhechting gaat zakken. Breng mij hiervan op de hoogte, zodat ik dit kosteloos kan vast maken.
Kan ik later komen betalen?
Ik begrijp dat het leven voor iedereen duur is. Helaas is dit voor mij ook zo, en moeten mijn rekeningen ook betaald worden. wanneer ik van iedereen bij moet houden of diegene nog moet betalen, kost mij dit een extra administratie, en dus meer tijd. Daarbij is dit mijn full-time baan, waar mijn rekeningen van betaald moeten worden. Hierom kan ik dus niet wachten op iemand die nog moet betalen.
Waarom worden er kosten in rekening gebracht bij een "No-show"?
Helaas komt het voor dat mensen hun afspraak niet na (kunnen) komen. Dit is natuurlijk heel vervelend. Zoals eerder uitgelegd is dit mijn full-time baan, waar ik mijn boterhammen van moet eten. Wanneer klanten dus niet (tijdig) doorgeven dat hun afspraak niet door kan gaan, blijf ik achter met een gat in mijn agenda, wat dus geen inkomen voor mij betekend.
Mijn haarverlenging voelt droog, en het haar gaat klitten. Wat moet ik doen?
Wanneer je hebt gekozen voor die prachtige haarverlenging, zorg dan ook goed voor deze mooie lokken. Deze haren krijgen geen voeding vanuit het lichaam, en moet je er dus zelf instoppen. Lees altijd goed de verzorgingsinstructies door, zodat jou dit niet kan overkomen. Heb je dan nog vragen? Je kunt altijd contact met mij opnemen.