Hair ~ Nails ~ Lashes

Haarverlenging

Een mooie volle lange bos haar, wie wil dat nou niet?

Haar- en Nagelstudio Annique is een gediplomeerde salon voor het plaatsen van een haarverlenging. U kunt kiezen uit 2 inzet methodes.

- Micro ring weave

Bij deze methode worden er micro ringen aan het eigen haar bevestigd. Deze micro ringen hebben een siliconen binnenrand, waardoor het het eigen haar niet af knelt. Daarna worden de matten met draad aan de micro ringen vast genaaid. Dit gebeurd met speciaal weave draad, die zorgt voor extra stevigheid.

Deze methode wordt voornamelijk gebruikt bij mensen met veel of dik haar.

- Vlecht weave

Bij deze methode worden er baantjes met vlechten gemaakt van het eigen haar. In de vlecht zit een elastiek verwerkt die zorgt voor een goede basis van de vlecht. Daarna worden de matten aan de vlecht vast genaaid met speciaal weave draad. 

Deze methode wordt voornamelijk gebruikt bij mensen met fijn tot normaal haar. 


Bij beide methodes kunnen de extensions worden her gebruikt. Na ongeveer 6-8 weken is het haar gegroeid en gezakt, en kunnen de extensions weer opnieuw "omhoog" geplaatst worden.


Voor elk budget zijn er mogelijkheden!

U kunt kiezen uit 2 soorten haar, zodat iedereen de kans krijgt om gebruik te maken van deze geweldige behandeling!

Gebruik en verzorging:

- Föhn het haar altijd nadat het nat is geworden

- Gebruik professionele kappersproducten. In de salon kunt u altijd advies krijgen over de juiste producten

- Gebruik een zachte borstel

- Kam iedere baan voorzichtig, maar goed uit.

- Wanneer u het haar wilt krullen/stylen, doe dit dan met een tang die op temperatuur verstelbaar is. 170 graden is warm genoeg!

- Gebruik je conditioner alléén in de punten. Wanneer je deze op de hoofdhuid gebruikt, is de kans groot dat de bevestiging gaat zakken.